Hyra Avfuktare

Uthyrning, besiktning, avfuktning

Övriga tjänster

Skadebesiktning

Vi kan utföra en skadebesiktning i bostadsrättsföreningen. Vi besiktigar våtutrymmen som badrum, toalett, dusch och även under diskbänken i köket. Denna tekniska undersökning är en bra förebyggande investering, inte minst om man misstänker att det kan förekomma fuktproblem. Upptäcker man indikationer på fuktskador redan på ett tidigt stadium så finns goda möjligheter att minska skadans omfattning. Ett bra sätt att slippa de kostnader som uppstår när man måste åtgärda problemen.

Våra besiktningsmän har mångårig erfarenhet av fuktskador och kan skräddarsy besiktningen helt enligt dina egna önskemål. När vi utför våra fuktindikationer är vi försiktiga för att det inte ska uppstå några skador på ytskikten. Vi kan hjälpa dig att stoppa vattenskador under diskbänkar, kylskåp och annat.

Fuktskador

Varje fuktskada är unik, enligt vår långa erfarenhet. Men en sak är gemensam för alla fuktskador: om man inte åtgärdar problemen omedelbart så kan det bli stora problem. Rätt hantering är ett måste vid varje fuktskada, annars kan det leda till en osund boendemiljö som blir svår att komma till rätta med.

Vi genomför alltid en grundlig fuktutredning för att kartlägga skadans utbredning och storlek. På det sättet kan våra kunder slippa dyra och onödiga rivningar. Sedan skräddarsyr vi ett förslag på åtgärder genom vilka vi kan säkerställa en torr och skadefri inomhusmiljö. Vi använder den senaste tekniken inom avfuktning och moderna fuktprovtagningsmetoder.

Mätningar och undersökningar

Vi utför även tekniska undersökningar, konditionsbesiktningar, fuktmätningar och torkningar av vattenskador.

Vi sammanställer även fuktskaderapporter och dokumentation av vattenskador inför försäkringsärenden. Vi hjälper dessutom våra kunder med åtgärdsförslag vid vattenskador. Vi kan även riva och återställa vattenskadade delar av fastigheten. Vi vet vilka krav som ställs och kan garantera att detta arbete utförs på ett korrekt sätt.

Här kan du läsa mer om att hyra avfuktare. 

Vi upptäcker och åtgärdar fuktskador – hyr en avfuktare hos oss!