Hyra Avfuktare

Uthyrning, besiktning, avfuktning

Om oss

EXPERTER PÅ FUKT- OCH ENERGIFRÅGOR

Vi är ett företag med fukt- och energifrågor som specialitet. Vi har stor spetskompetens och över 20 års erfarenhet inom området och arbetar alltid hårt för att motsvara våra kunders förväntningar.  Inga uppdrag är för stora eller för små för oss! Vi har många framgångsrika samarbeten med handplockade företag och konsulter som alltid gör ett bra jobb och ställer upp på våra kvalitetsmål.

Kvalitet, engagemang och en vilja att alltid eftersträva förbättringar är tre centrala delar i vår verksamhet. Våra medarbetare är engagerade, motiverade och har genom utbildning och arbetslivserfarenhet skaffat sig den rätta kompetensen. Dessutom ser vi alltid till att vi har instrument och utrustning i mycket gott skick. Samtliga våra fukttekniker innehar ID06-kort.

Kunden alltid i fokus för oss

Vi har alltid kunden i fokus och satsar på att ha en hög servicenivå och tillgänglighet. På detta sätt skapar vi goda relationer med kunder och andra samarbetspartners.

Vi är ett modernt och framtidsinriktat företag, därför är miljön alltid i fokus för oss. Vi arbetar med metoder och material som ska ha så liten miljöpåverkan som möjligt.

 

Vi upptäcker och åtgärdar fuktskador – hyr en avfuktare hos oss!